Ambachtelijke confituren
Onze ontbijten en lunches worden steevast geserveerd met gerechten waar wij onze huisgemaakte confituren in gebruiken. Recepten die ik van mijn grootmoeder en overgrootmoeder geleerd heb en die ik vandaag in een hedendaags jasje stop.
Deze confituren worden dan ook echt op een ambachtelijk wijze bereid, van fruitsoorten die wij oogsten uit eigen boomgaard of deze van familie en vrienden. Voor de meer exotische vruchten die gebruikt worden, maken wij een strenge selectie, teneinde de goede kwaliteit van onze confituur te kunnen waarborgen. Aan deze vruchten voegen wij een hedendaags tintje toe zoals kruiden en likeuren die de smaak van de vruchten niet alleen versterken maar ook verrijken.
Afhankelijk van het seizoen en het aanbod van het fruit kiezen wij voor de aanmaak van onze toppers en van mogelijke nieuwe samenstellingen. Dit betekent dat niet alle variëteiten altijd ter beschikking zijn.
Ons basisassortiment (te koop via de webshop)
Aardbei – Basilicum
Abrikoos – Amaretto
Rabarber – Gember
Perzik - Porto
Pruimen – Munt
Kers – Amandel – kirsch
Druiven- Limoncello
Sinaasappel – Cointreau
Kiwi-Appel-Citroen
Bloedsinaasappel (tijdelijk uitverkocht)