De smaak van de Kempen

Ambachtelijke confituren

Onze ontbijten en lunches worden steevast geserveerd met gerechten waar wij onze huisgemaakte confituren in gebruiken. Recepten die ik van mijn grootmoeder en overgrootmoeder geleerd heb en die ik vandaag in een hedendaags jasje stop.

Deze confituren worden dan ook echt op een ambachtelijk wijze bereid, van fruitsoorten die wij oogsten uit eigen boomgaard of deze van familie en vrienden. Voor de meer exotische vruchten die gebruikt worden, maken wij een strenge selectie, teneinde de goede kwaliteit van onze confituur te kunnen waarborgen. Aan deze vruchten voegen wij een hedendaags tintje toe zoals kruiden en likeuren die de smaak van de vruchten niet alleen versterken maar ook verrijken.

Afhankelijk van het seizoen en het aanbod van het fruit kiezen wij voor de aanmaak van onze toppers en van mogelijke nieuwe samenstellingen. Dit betekent dat niet alle variëteiten altijd ter beschikking zijn.

Ons basisassortiment (te koop via de webshop)

Aardbei – Basilicum

Abrikoos – Amaretto

Rabarber – Gember

Perzik - Porto

Pruimen – Munt

Kers – Amandel – kirsch

Druiven- Limoncello

Sinaasappel – Cointreau

Kiwi-Appel-Citroen

Bloedsinaasappel (tijdelijk uitverkocht)

Contact:

Hofstraat 11
B-2380 Ravels
GSM: +32 479 95 35 80
Mail: info@hofvaneel.be

Openingsuren

Zaterdag 9u-14u
of op afspraak

Bedrijfsgegevens:

Hof Van Eel BVBA
RPR: Turnhout
BTW: BE 0869 873 828
Algemene Voorwaarden

Betaalmogelijkheden:


Alle prijzen zijn incl. 21% BTW


Website by FleXious