top of page
2K2A9797.jpg

Onze missie en kernwaarden

Wij willen een fundamentele bijdrage leveren aan het psychisch welbevinden van alle volwassen inwoners van Ravels en omstreken. Een psychotherapeutische aanpak volgens het integratief model staat hierbij voorop. Dit willen zeggen dat wij onze aanpak afstemmen volgens de noden van de cliënt. 

 

Door onze kleinschalige en menselijke aanpak willen we een veilig klimaat scheppen waar ruimte is voor elk verhaal. Wij maken echt tijd voor iedere cliënt en geloven dat persoonlijke groei ten allen tijde mogelijk is.

Ons logo van een boom staat voor deze persoonlijke groei. Het dagelijkse leven is zoals de seizoenen. In de herfst verliest de boom zijn bladeren, in de winter staat er soms geen blaadje meer op de boom. Maar met de juiste innerlijke kracht groeien deze in de lente weer aan zodat ze in de zomer weer volop in bloei staan. Wij staan je in elke stap van de ontwikkeling van deze innerlijke kracht bij .

Integriteit

Eerlijkheid en oprechtheid zitten in ons DNA. We zullen dus niet schromen om waar nodig een spiegel voor te houden maar altijd binnen het kader van het herstelproces

Respect

Een open houding waar zonder oordeel ruimte is voor ieder zijn verhaal.

Gelijkwaardigheid

Wij staan in het ganse proces naast jou. Samen werken we aan jou persoonlijke groei en innerlijke kracht

Deskundigheid

We scholen ons permanent bij zodat wij steeds een kwalitatief zorgaanbod kunnen waarborgen. Tevens nemen wij op regelmatige basis deel aan intervisies en supervisies.

Wees welkom, de koffie staat klaar!

bottom of page