top of page
naamloos.jpg

Sofie Hage-Dekeyser

integratief therapeut, brainspotting therapeut, loopbaanbegeleider

2K2A9850_edited.jpg

Sofie – integratief therapeut, brainspotting therapeut, loopbaanbegeleider

Dankzij een loopbaan van ruim 20 jaar in het bedrijfsleven en mijn opleiding in de Integratieve Psychotherapie kan je bij mij terecht voor een integratieve aanpak om tot persoonlijke groei te komen. Samen gaan we op zoek naar de methode of techniek die het dichts bij jou staat. Wat hierbij altijd centraal staat is het scheppen van een veilige en warme omgeving waar er ruimte is voor jou verhaal.

Mijn verhaal

Als mama van een zoon met ASS en een dochter met ADD is psycho-educatie rond deze thema’s iets waar ik heel graag in meedenk. Het verkrijgen van inzichten in sterkes en valkuilen, het zoeken van hulpmiddelen en het trainen van nieuwe vaardigheden zijn stappen waar ik als therapeut naast jou sta.

Opgeleid met de techniek brainspotting ben ik helemaal overtuigd van deze techniek en pas dit op zeer regelmatige basis toe met mooie verhalen van cliënten als resultaat.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de bedrijfswereld ben ik tevens actief als loopbaancoach. Waar liggen je talenten, waar word jij enthousiast van maar ook waar liggen je allergieën en welke waarden en normen zijn voor jou belangrijk in een loopbaan. Samen gaan we op ontdekkingstocht en bereiken we een mooi doel: een gelukkige loopbaan.

Iedereen is welkom maar kom jij of ambieer jij een loopbaan binnen de gezondheidszorg dan ben ik jou ideale partner door mijn ruime ervaring binnen deze erg boeiende sector. Als geen ander weet ik waar de uitdagingen binnen de hedendaagse gezondheidszorg liggen.

Met een Master Sociale Weteschappen (KU Leuven), een Master Business Administration (Vlerick Leuven Gent Management School), een postgratudaat in de Integratieve Psychotherapie i.o. (AIHP) en een opleiding tot Brainspotting therapeut (Brainspotting Belgium) heb ik voldoende achtergrond om samen met jou de ontdekkingstocht aan te vatten!

Hofstraat 11

B-2380 Ravels

2K2A9839.jpg

Jan-Jaap Hage

Pyschiater, Brainspotting therapeut

2K2A9859-bewerkt.jpg

Jan-Jaap Hage – Pyschiater, Psychotherapeut, Brainspotting therapeut

Wat leuk dat je de moeite neemt om te kijken wie ik ben. 

 

Laat me me eens voorstellen dan.  

Ik ben Jan Jaap Hage en kom oorspronkelijk uit Nederland, alwaar ik ook mijn opleidingen heb gevolgd. Ik ben sinds 2012 afgestudeerd en geregistreerd als psychiater. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in de specialistische geestelijk gezondheidzorg met name op het gebied van psychose zorg en stemmingsproblemen. Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds werkzaam in Nederland binnen deze sector en dat zal ik voorlopig ook nog voor het merendeel van de tijd blijven doen. Toch wil ik voorzichtig de stap maken om de eerstelijnszorg geestelijke gezondheidszorg  proberen te verbeteren in onze mooie gemeente, vandaar ook de keuze om als zelfstandige te beginnen.  

U kunt tevens bij me terecht voor brainspotting 

 

Nieuwsgierig geworden? Laten we gauw een afspraak maken om te kijken wat ik voor je kan betekenen 

Lid van orde van Geneesheren (lidnummer  109218)                         Riziv-nummer (1-09218-74-780).          BIG-nummer  89060696801

Max – een ontzettend lieve hond

Max mag zeker niet vergeten worden, hij maakt deel uit van onze familie. Hoewel Max geen formele opleiding heeft gevolgd in psychotherapie, weet hij op verrassend goede wijze hoe hij mensen op hun gemak kan stellen. Daarvoor zijn we hem dankbaar.

2K2A9881_edited_edited.jpg
bottom of page